Rezultatele Admiterii

Pentru o bună pregătire a noului an şcolar

Anul şcolar 2014-2015 va începe luni, 15 septembrie. Toţi elevii sunt aşteptaţi la festivitatea de deschidere care se va desfăşura în curtea Liceului Pedagogic laora 10. Toţi elevii vor purta uniformă.

Pentru elevii clasei a IX-a

-Vă felicităm pentru că ați fost admiși în clasa a IX-a la liceul nostru. Bine ați venit în comunitatea noastră școlară! Abia aşteptăm să vă cunoaştem mai bine.

– Aş dori să vă amintesc datoria de a procora/confecţiona uniforma şcolară necesară la profilul teologic, aşa cum este stabilită prin regulamentul şcolar: costum de culoare închisă pentru băieţi, cămaşă de culoare albă, bleu sau gri şi pantofi; pentru fete, sacou şi fustă (pantaloni la dungă) de culoare închisă, bluză de culoare albă, bleu sau gri şi pantofi. Acest lucru este valabil şi pentru elevii mai mari, cărora, între timp, uniforma le-a rămas cam mică.

Cazarea în Căminul Xaverianum

– Pentru cei cărora le-au fost admise cererile de cazare în Căminul Xaverianum, prezentarea la cămin se va face pe parcursul zilei de duminică, 14 septembrie, până la ora 19.00.

– În vederea preluării inventarului camerei şi a semnării parteneriatului de colaborare între Fundaţia „Pro Educatione”, care patronează Căminul „Xaverianum”, elevii şi părinţii elevilor care se cazează în cămin, elevii care sunt în primul an de cazare în cămin vor veni însoţiţi de unul dintre părinţi.

– Elevii îşi vor aduce de acasă lenjeria de pat şi celelalte obiecte de igienă personală.

Dosare pentru bursă

Deoarece în primele zile de la începutul anului şcolar se depun dosarele pentru burse, recomandăm elevilor care au dreptul la bursă de elev sau bursă socială, mai ales elevilor care locuiesc mai departe de Iaşi, să procure din timp actele necesare completării dosarului. De exemplu, actele de indentitate personale şi ale celorlalţi membri ai familiei, anchetă socială sau alte acte care se solicită de obicei de către secretariat pentru completarea dosarului de bursă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *