Întâlnire de suflet cu prof. dr. Mariana Purţuc

DSC_4132În seria „întâlniri ce nu se uită” poate fi încadrată şi cea desfăşurată în seara zilei de marţi, 24 februarie 2015, la Căminul Xaverianum. Prof. dr. Mariana Purţuc, preşedinte al Fundaţiei Pro Educatione şi Director Generaj Adjunct la Liceul Pedagogic a răspuns invitaţiei elevilor de a participa la o întâlnire „de suflet”, în cadrul căreia profesorul şi elevii să se poată cunoaşte şi altfel.

Oamenii mari au întotdeauna un background ce poate deveni oricând „lecţie de viaţă” pentru cei pe care îi întâlnesc. Dacă până în acea seară o cunoşteam pe doamna Purţuc mai mult din văzute şi din ceea ce ne spuneau alţii despre ea, de această dată ea însăşi ne-a împărtăşit din bogata ei experienţă de viaţă şi a răspuns cu mare amabilitate întrebărilor venite din partea noastră. „Care a fost secretul reuşitei dvs în viaţa de familie?”, „Care a fost cea mai mare teamă pe care aţi avut-o vreodată?”, „Cum arată în ochii dumneavoastră elevul ideal?” – sunt doar câteva dintre întrebările la care am putut găsi răspuns în această seară.

„Pasiunea pentru lectură, munca şi studiul devotat” sunt doar câteva dintre ingredientele reţetei pentru „succes în viaţă”, ne-a învăţat doamna profesor Mariana Purţuc. Cât de fascinante sunt aceste întâlniri!

Sorina Nalbaru, clasa a XII-a F

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *