Liceul, o aventură minunată

absolvire 2012Liceul… o aventură minunată, care, din păcate, pentru noi s-a încheiat… Timpul nu ne mai dă răgaz, ca să ne bucurăm de încă o zi de școală, ci ne îndreaptă cu pași repezi spre o nouă etapă din viața noastră.

Deși nu mai putem da timpul înapoi, ne-am îmbogățit cu un cufăr plin de amintiri și experiențe minunate, care vor sălășlui în sufletul nostru pentru totdeauna.

Sunt convinsă că acest liceu catolic a fost și va rămâne familia în care am crescut, ne-am maturizat, am legat prietenii trainice și am învățat să-l iubim mai mult pe Dumnezeu.

Acum , la sfârșit, se cuvine să le mulțumim tuturor celor care au contribuit la formarea noastră: preoți, profesori, surori, pedagoge, bucătărese, care ne-au ajutat și îndrumat cu sfaturile lor și ne-au susținut în momentele dificile. Dumnezeu vede efortul și dăruirea lor și îi va răsplăti.

Generațiilor care vin urma noastră le urez mult succes în toate; să se bucure de acești frumoși ani de liceu și să se lase ghidați mereu de mâna lui Dumnezeu.

Colegilor mei le doresc să privească cu seninătate spre viitor, pentru că, așa cum spunea PS Aurel Percă în cadrul sfintei liturghii de început de an școlar, este imposibil pentru un elev care a crescut alături de Dumnezeu și urmează învățăturile sale să nu aibă parte de un viitor frumos.

Mult succes la examenul de bacalaureat!

Crina Mădălina Vârgă, absolventă 2012

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *