”UPGRADE” – importanța echipei

13184596_1094719160564359_1007451665_oCâțiva tineri cu inițiativă au pus bazele unei echipe ce susține traininguri de formare. În ziua de 14 aprilie 2016 a avut loc la căminul Xaverianum o întîlnire cu echipa, numită simbolic “UPGRADE”, la care au participat câteva zeci de elevi cazați în cămin. La hotelul Unirea, luni 18 aprilie, a avut loc și lansarea oficială a echipei, manifestare la care au participat și câțiva elevi de la profilul teologic.

Tema întâlnirii a fost “importanța echipei”. În prima parte a avut loc o dezbatere pe baza unui desen reprezentând o echipă de muncitori care lucrau fără un plan, fiecare pentru el.

Elevii Căminului Xaverianum au dezbătut această situație a „echipei dezordonate” ajungînd la concluzia că într-o echipă contează foarte mult să existe un lider, o viziune, un scop și o motivație. Fără aceste lucruri nu se poate numi echipă.

În a doua parte a întâlnirii, elevii au fost împărțiți în 11 grupe, răspunzând la o provocare dată de echipa „UPGRADE”. Această provocare consta în a-i explica unui extraterestru „Ce este dragostea?”.  În încercarea de a-i explica ce este dragostea, echipele aveau voie la 2 răspunsuri și extraterestrul la unul. Au fost multe păreri și multe idei însă răspunsul corect trebuia să fie dat prin fapte, nu prin teorie.

La sfârșitul acestei întîlniri, participanții au avut posibilitatea de a completa un chestionar și un formular de înscriere pentru a intra în echipa „UPGRADE”.

Andrei Lucian Leahu, clasa a XII-a

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *