Rezultatele Admiterii

În atenția elevilor admiși în clasa a IX-a

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În primul rând, aș dori să vă felicit pe voi toți elevii care ați fost admiși în clasa a IX-a la liceul nostru. De pe acum vă spun bine ați venit în comunitatea noastră școlară! Preoții, profesorii și colegii din clasele mai mari așteptăm să treacă vacanța pentru a vă cunoaște mai bine.

Până atunci, aș vrea să vă amintesc datoria de a vă confecționa sau a vă procura uniforma școlară obligatorie la profilul teologic.

În acest sens, voi cita din regulamentul nostru școlar articolul care se referă la aceasta:

Art. 18. Elevul va purta uniforma specifică şi o va respecta pentru că ea exprimă identitatea profilului în care este înmatriculat. Uniforma nu se schimbă pe drum sau la sfârşitul programului, elevul venind de acasă şi întorcându-se în această ţinută.
a) Uniforma băieţilor constă în costum de culoare închisă (negru), preferabil cămaşă albă, cravată, pantofi de culoare închisă; părul este tuns normal; le este interzis băieţilor să poarte cercei sau alte lucruri excentrice.
b) Uniforma fetelor constă în sacou şi fustă (decentă şi de lungime medie) de culoare închisă (negru), bluză albă, pantofi decenţi; în perioada 1 decembrie – 1 martie, la cerere, fusta poate fi înlocuită cu pantaloni de stofă, decenţi, de culoare neagră; părul fetelor, dacă este lung, va fi strâns în coadă;
c) Nu le este permis nici fetelor şi nici băieţilor să-şi vopsească unghiile sau părul.
d) Întrucât dăunează sănătăţii şi falsifică realitatea, machiajul este interzis.

Ulterior s-a convenit ca, pe lângă culoarea albă pentru cămașă, să fie acceptate și culorile gri și bleu.

Știind din timp acest lucru, veți avea suficient timp până în luna septembrie să vă procurați uniforma necesară.

Acest lucru este valabil și pentru elevii din clasele mai mari, care au mai crescut și uniforma le-a rămas poate cam mică.

O vacanță frumoasă și binemeritată tuturor!

pr. Petre Chelaru, coordonatorul profilului teologic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *