Rezultatele Admiterii

Lista cu cei admişi în clasa a IX-a

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pentru a vedea lista cu elevii admişi în clasa a IX-a, la profilul teologie romano-catolică, anul şcolar 2011-2012, accesaţi situl Şcolii Normale „Vasile Lupu” din Iaşi dând click aici

Elevii declaraţi admişi vor completa dosarul, în perioada 28 iunie – 25 iulie 2011, cu următoarele acte: adeverinţă cu rezultatele obţinute la evaluarea naţională, foaia matricolă, alte acte cerute anterior şi care nu au fost aduse până acum.

Candidaţii declaraţi respinşi ridică, în data de 30 iunie 2011, fişele de înscriere de la secretariatul Şcolii Normale, unde au susţinut probe de aptitudini, le depun la şcolile generale pe care le-au absolvit şi completeaza opţiuni la centrul de înscriere la care este arondată şcoala generală pe care au absolvit-o. Aceşti candidaţi participă la repartizarea computerizată pentru urmarea clasei a IX-a.

Pâna la data de 12 iulie 2011, se efectueaza repartizarea computerizata a absolvenţilor de clasa a VIII-a care au participat la prima etapa de admitere, în ordinea descrescatoare a mediilor de admitere si în funcţie de opţiunile candidaţilor, înscrise în fisa de opţiuni.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *