2015-2020Evenimente

Carnavalul bobocilor

15139338_1236138976422376_70749770_nCondiţionaţi de prezenţa celor mai frumoşi boboci, într-un număr atât de mare în Căminul Xaverianum, dar mai ales în cadrul profilului de teologie, elevii de clasa a XII-a au decis să păstreze tradiţia începută în urmă cu 5 ani. Ei au organizat o seară cu adevărat specială în cinstea bobocilor.

În seara zilei de vineri, 5 noiembrie, măştile colorate şi atmosfera veneţiană au pus stăpânire pe Căminul Xaverianum prin Carnavalul bobocilor, deschis de splendidul vals al perechilor de dansatori din clasa a XII-a. Seara a fost completată de scenetele bobocilor şi a celor din clasa a XI-a, în vreme ce bobocii de anul trecut i-au adus din nou în scenă pe Floarea şi Gheorghe, atât de iubiţi în cadrul profilului nostru. Festivalul bobocilor s-a încheiat cu înmânarea diplomelor de boboci tuturor celor de clasa a IX-a şi părintelui Benone Lucaci, care a devenit din nou boboc şi care a ţinut un discurs emoţionant.

Celor mai mici nu le rămâne decât să se bucure în continuare că sunt boboci şi, sperăm, că şi ei, la rândul lor, vor organiza un Bal al Toamnei.

Cristian Griţcu, clasa a XII-a

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *