Gaudeamus 2016

Cei 28 de elevi ai clasei a XII-a, absolvenți ai Liceului Catolic Iași, au trăit la intensitate maximă primele zile ale lunii iunie.

Cursul festiv pentru toți absolvenții s-a desfășurat joi, 3 iunie, în curtea Liceului Pedagogic, unde, în ciuda vremii nefavorabile, s-au adunat părinții, bunicii, prietenii și toți cei care au dorit să le fie alături într-unul dintre cele mai emoționante momente din viața lor.

Balul absolvenților a avut loc pe 4 iunie. Elevii au împărtășit bucuria și emoția absolvirii împreună cu profesorii care i-au îndrumat în cei patru ani. Programul a inclus momente de dans, dar și câteva surprize pentru tinerii absolvenți care au petrecut timp de calitate în ritm de sărbătoare.

„Amintire … este cuvântul ce-mi pulsează în suflet un sentiment profund de iubire, de realizare și de mulțumire de sine. Chiar dacă natura nu a fost prea blândă cu noi, inimile noastre, cu siguranță, au tresăltat de emoție și de bucurie pentru faptul că o perioadă din viața noastră s-a încheiat, iar noi ne simțim împliniți. Am avut, de asemenea, parte de o noapte minunată alături de profesori și de toți colegii de clasele a 12-a. În timp ce dansam realizam din ce în ce mai mult că fiecare dintre noi ne-am născut să fim stele și să strălucim pe bolta lumii și în sufletel celor pe care alegem să-i iubim și să-i atingem cu lumina noastră”. (Oana Asofiei)

Georgiana Trifescu, clasa a XII-a

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *