Întâlnire de suflet cu actrița Vasilica Bălăiță

Ziua de 8 martie a fost marcată festiv la Căminul Xaverianum. La ora 20.00, în sala de festivități a avut loc o întâlnire de suflet, la care invitat special a fost Vasilica Bălăiță, actor și profesor la Facultatea de Teatru din Iași.

Serata a fost deschisă de câteva de cântece interpretate minunat de un grup de eleve, coordonat de domnișoara dr. Petronela Andrieș. Cântările ne-au amintit de darul minunat pe care ni l-a făcut Dumnezeu prin persoana mamelor noastre.

În prima parte a „dialogului de suflet”, invitata s-a prezentat și ne-a vorbit despre modul ei de a percepe viața, valorile, visele. Pentru noi, elevii, a fost o oportunitate de a descoperi mici taine ale unei vieți frumoase și împlinite. A urmat o serie de întrebări din partea elevilor. Aceștia au fost curioși să descopere „cât e muncă și cât e dar/talant primit” vocația pe care o au, care sunt semnele care îți indică drumul corect de urmat în viață etc.

Întâlnirea din această seară, ce a deschis orizonturi noi, ne-a așezat față în față cu oameni pe care suntem uneori obișnuiți să-i privim doar la televizor sau să auzim despre ei în mass-media.

Denisa Lucaci, clasa a XI-a

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *