2010-2015Evenimente

Mândru că-s boboc!

DSC_3156„Bine aţi venit” a fost gândul cu care elevii mai mari ai profilului de teologie romano-catolică şi ai Căminului Xaverianum i-au întâmpinat pe nou-veniţi. Vineri, 14 noiembrie 2014, a fost organizată la Căminul Xaverianum o serată cultural-recreativă în stil tradiţional pentru a marca începutul de an şcolar şi de liceu pentru proaspeţii boboci.

O parte dintre cei prezenți la festival depăşiseră deja perioada liceului, dar şi-au amintit cu drag faptul că au trăit atunci poate cele mai frumoase momente ale vieții. Perioada liceului a aprins în inima multora o lumină a iubirii, a prieteniei sau posibiltatea da a-și forma o a doua familie.

Evenimentul, organizat până în cele mai mici detalii de elvii clasei a XII-a, a transmis un complex de emoții, creând multă afecțiune si simpatie în inimile tuturor, de la cei mai mici până la cei mai mari. În cadrul acestui eveniment, la care fiecare clasă a pregătit o scenă sau un cântec, ,,bobocii” au fost supuși unor probe inițiatice (degustări de bucate tradiționale, interpretare muzicală, săritura din avion, dicția perfectă etc.).

În primul rând s-au aşezat preoţii profesori care se ocupă de formarea noastră. Li s-au alăturat doamna Mariana Purţuc, preşedinte al Fundaţiei Pro Educatione şi director al Liceului Pedagogic, precum şi alţi sponsori şi binefăcători ai fundaţiei. Din sală nu au lipsit foştii elevi ai profilului de teologie romano-catolică, ce şi-au amintit cu emoţie de frumoşii ani ai liceului.

Ciprian-Cătălin Mogda, clasa a XII-a F

ALBUM FOTO: 14 noiembrie 2014 – Festivalul toamnei: „Mândru că-s boboc!”

FILMULETE:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *