2010-2015Evenimente

Balul bobocilor: 15 nov. 2012

8Ioana Ariton de la profilul teologic a câştigat titlul de Miss boboc a Liceului Pedagogic „Vasile Lupu” din Iaşi. În competiţia desfăşurată în cantina liceului, pe 15 noiembrie 2012, s-au înscris 12 concurenţi. Aproximativ 250 de elevi şi profesori au umplut sala până la refuz.

Totul a început la orele cinci ale după-amiezii. Frumoșii boboci, îmbrăcaţi de sărbătoare, au intrat în scenă sub lumina reflectoarelor și sub privirile noastre. Au fost 12 boboci care au participat la acest concurs, dintre aceștia trei fete și doi băieți de la profilul teologic. De-a lungul competiției participanții au avut de trecut peste câteva probe de cultură generală, dans, dar și de prezentat fiecare momentul său pentru a putea convinge juriul să le ofere cât mai multe puncte. În funcţie de punctajul obținut, juriul a deliberat, iar titlul de miss boboc i-a fost acordat în acest an Ioanei-Francesca Ariton de la profilul teologic, iar cel de mister lui Valeriu Țurcanu din clasa a IX-a A. Preşedinte al juriului a fost doamna Viorica Codreanu, director adjunct al şcolii.

După ce bobocii au trăit timp de aproximativ două ore cu sufletul la gură, emoțiile lor fiind constructive, festivitatea s-a încheiat cu decernarea premiilor fiecărui participant în parte.

Concurenţii s-au pregătit timp de o lună, fiind ajutați de colegii mai mari, din clasa a XII-a. Săptămânal aveau loc două ședințe pregătitoare, când primeau sfaturi şi ajutor în a-şi pregăti momentul din concurs.

Sărbătoarea a continuat cu o petrecere la care au luat parte atât profesorii cât și elevii, toată lumea distrându-se pe cinste. Atmosfera a fost una neașteptat de frumoasă și de plăcută.

Iată ce spunea una dintre elevele participante: „M-am simțit extraordinar, deoarece atmosfera a fost pe placul meu, chiar neașteptat de plăcută. M-am distrat alături de colegi și de prieteni, dar ce mi-a plăcut cel mai mult a fost prestația bobocilor. S-a văzut că au fost la un concurs, deoarece au dat tot ce aveau mai bun din ei și nu i-a interesat locația.”

Felicitări organizatorilor, adică elevilor de clasa a XII-a, care împreună cu doamna profesoară Elena Mănucă au organizat foarte frumos acest eveniment. Felicitări şi elevilor care au participat, deoarece ei au fost drojdia care a dospit aluatul şi au făcut ca sărbătoarea să fie într-adevăr frumoasă!

Cristina Oprea și Georgiana Lucaci

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *