Festivalul toamnei – 12 nov 2011

sam_2160Preoți profesori, elevi, surori, bucătari, pedagogi și-au dat întâlnire la o serată specială organizată de elevii Liceului Catolic din Iași. Între invitaţi s-a aflat şi pr. Benone Lucaci, Rectorul Institutului Teologic şi vicepreşedinte al Fundaţiei Pro Educatione. Evenimentul a fost organizat sâmbătă, 12 noiembrie, în sala de festivităţi a Căminului Xaverianum.

Elevii clasei a XII-a s-au întrecut pe ei înşişi organizând în premieră un spectacol de toamnă pentru toţi elevii de la profilul teologie şi pentru cei care locuiesc în Căminul „Xaverianum”. Au fost încurajaţi de dirigintele lor, pr. Claudiu Robu. În centrul atenţiei s-au aflat, însă, „boboceii”, elevii clasei a IX-a. Spectacolul a cuprins prezentarea bobocilor, organizarea unei tombole cu premii, scenete organizate de fiecare clasă, cântece şi un program de karaoke. Au fost activităţi educative şi de divertisment.

La sfârşitul programului a fost prezentat un colaj de fotografii  cu elevii clasei a IX-a. Boboceii şi dirigintele lor, pr. Petru Tamaş, au primit diplome speciale. La fel şi noua pedagogă, Andreea Gheţ. Prezentatori ai spectacolului au fost Florian Ghiuzan şi Emanuel Croitoru.

După o binemeritată agapă frăţească, programul a continuat cu dans şi voie bună.

Dorim elevilor din clasa a IX-a să trăiască cu bucurie următorii patru ani, convinşi fiind că nu vor regreta!

Loredana Bilboc şi Andreea Negruţ

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *