Gabriel Fechită, mister boboc 2018

Sala Rossini din cadrul ansamblului Congress Hall Palas a fost gazda unei seri excepționale, plină de momente artistice, dar și de distracție cu ocazia Balului bobocilor de la Colegiul Pedagogic „Vasile Lupu” din Iași. Evenimentul a avut loc joi, 6 noiembrie 2018, în prezența doamnei director Mihaela Ungureanu și a unui mare număr de profesori și elevi.

Seara a fost într-adevăr deosebită, deoarece în acest an au concurat pentru titlurile de „Miss„ și „Mister boboc” atât elevi din clasa a IX-a 2018, cât și din clasa a IX-a 2017. Aceasta s-a întâmplat întrucât în anul precedent balul nu s-a putut organiza. Au alternat momentele artistice pregătite de concurenții la titlul de Mister și Miss, cu cele ale trupei de dans a școlii, precum și cu momentele pregătite de câțiva absolvenți din promoțiile trecute. Nu au lipsit arhicunoscutele probe: prezentarea concurenților, proba de dans și proba de cultură generală.

Din juriu au făcut parte doamnele directoare, profesori, reprezentanți ai sponsorilor și ai elevilor. Cei mai talentați și frumoși boboci au fost premiați și aplaudați la scenă deschisă.

Profilul de teologie romano-catolică a fost reprezentat de elevii Abramiuc Vlad și Fechită Gabriel de la clasa a IX-a E (2018). Pentru prestația avută Gabriel Fechită a câștigat titlul de „mister boboc”, iar Vlad Abramiuc premiul al II-lea.

Felicitări tuturor!

Anca Mihai

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *