Semper altius

În acest an școlar mai mulți elevi au participat la concursuri și olimpiade și au obținut premii speciale.

– Eleva Toma Iulia, clasa a XII-a E, a obținut premiul III la etapa județeană a Olimpiadei de Istorie și Mențiunea I la etapa județeană a Olimpiadei de Geografie;

– Echipa „Future Vision”, formată din elevii de clasa a XI-a: Antal Paul, Pal Leonar și Cezar Bogdan a obținut premiul III la Competiția Națională „Tinerii de azi, antreprenorii de mâine”;

– La Concursul Național „Memoria Holocaustului”, etapa județeană, desfășurat pe 30 mai 2019, elevul Poiană Paul (clasa a XI-a) a obținut Mențiune, iar elevul Bejan Leonard (clasa a X-a) un premiu special.

– În cadrul Concursului Interjudețean de Desene „Ep. Martir Anton Durcovici”, eleva Farcaș Celina de la clasa a XI-a, a obținut premiul II la secțiunea pictură, iar elevul Poiană Paul, tot clasa a XI, a obținut premiul II la secțiunea tehnică mixtă.

– Elevii Farcaș Celina, Mogoșescu Roxana și Poiană Paul din clasa a XI-a au obținut Premiul II la secțiunea Ars traducendi a concrusului organizat în cadrul Simpozionului Internațional „Literatura și celelalte arte”, desfășurat între 7-8 iunie 2019.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *