Ultimul clopoțel

Ultima oră de dirigenție și cursul festiv al absolvenților profilului de teologie romano-catolică din cadrul Colegiului Pedagogic „Vasile Lupu” au fost trăite de întreaga comunitate școlară într-o atmosferă de bucurie și emoție. Evenimentele s-au desfășurat miercuri, 2 iunie și vineri, 4 iunie.

Ultimul sunet de clopoțel, ultima oră de dirigenție a fost ținută în laboratorul Multimedia al școlii în ziua de miercuri, 2 iunie. Au participat toți profesorii clasei, care au avut astfel ocazia să rememoreze clipele frumoase ale acestor ani. Pe parcursul orei, elevii au readus în prim plan evenimentele frumoase petrecute în acești ani și au exprimat recunoștința lor pentru tot ceea ce au trăit în castelul vasilian. Doamna director, Irina Cosovanu, a ținut să îi felicite pentru evoluția lor și i-a încurajat să își urmeze cu „încăpățânare” visele pe care le au.

Cântând Gaudeamus și purtând vestimentația obișnuită pentru o asemenea zi, toți elevii școlii au defilat pe holuri, iar apoi afară, în curtea școlii au primit cele mai alese felicitări. În ziua de vineri, 4 iunie Aleea cu castani s-a umplut cu persoanele dragi care au venit să îi felicite pe absolvenți. Doamna directoare și diriginții claselor au strigat catalogul și au apreciat elevii care s-au implicat în activitățile extracurriculare. A fost o zi frumoasă, încărcată de emoție, care ne-a amintit tuturor că liceul nu-i decât o etapă care ne-a pregătit să intrăm în lumea adulților.

Premianții clasei a XII-a E au fost: Premiul I: Delia Bălan, Eduard Bereșoae Premiul II: Marta Gîrleanu Premiul III: Iulian Amartinesei Mențiune: Robert Bereșoaei, Maria Relea, Robert Pal, Andrei Dieac, Iulian Adam, Alexandra Andrieș Andreea Marele

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *