Informaţii privind cazarea în „Căminul Xaverianum” şi alte recomandări

Anul şcolar 2011-2012 va debuta luni, 12 septembrie. În cursul zilei de duminică, 11 septembrie, va avea loc cazarea elevilor cărora li s-a aprobat cererea de şedere în Căminul „Xaverianum” pe parcursul anului şcolar.

Elevii îşi vor aduce de acasă lenjeria de pat şi celelalte obiecte de igienă personală. În vederea preluării inventarului camerei şi a semnării parteneriatului de colaborare între Fundaţia „Pro Educatione”, care patronează Căminul „Xaverianum” , elevii şi părinţii elevilor care se cazează în cămin, elevii vor veni însoţiţi de unul dintre părinţi.

Reamintim că la liceul nostru este obligatorie purtarea uniformei stabilite prin regulamentul şcolar: costum de culoare închisă pentru băieţi, cămaşă de culoare albă, bleu sau gri şi pantofi; pentru fete, sacou şi fustă (pantaloni la dungă în sezonul rece) de culoare închisă, bluză de culoare albă, bleu sau gri şi pantofi.

Deoarece în primele zile de la începutul anului şcolar se depun dosarele pentru burse, recomandăm elevilor care au dreptul la bursă de elev sau bursă socială, mai ales elevilor care locuiesc mai departe de Iaşi, să procure din timp actele necesare completării dosarului. De exemplu, actele de indentitate personale şi ale celorlalţi membri ai familiei, anchetă socială sau alte acte care se solicită de obicei de către secretariat pentru completarea dosarului de bursă.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *