Amintiri din vacanţă

pralea 036Sunt multe moduri de a petrece vacanţa… Dar a avea posibilitatea să te întâlneşti cu colegii de clasă, de profil… este o oportunitate pe care nu o poţi rata. În această vară, în perioada 16-20 august, diriginţii claselor noastre au organizat pentru elevii profilului de teologie romano-catolică, la Pralea, o asemenea întâlnire.

Chiar dacă nici acolo nu am scăpat de program, totuşi, s-o recunoaştem, el avut ca scop desfăşurarea în cât mai bune condiţii a acestui campus, ca toţi să se simtă bine.

Participarea la Sfânta Liturghie la biserica din comunitate cât şi în capela Casei „Don Bosco”, în care am fost cazaţi, o fost un moment trăit intens de către toţi.

Campusul nu a avut o temă anume, ci mai ales el a avut scopul ca elevii să se întâlnească, să se cunoască mai bine şi să se distreze.

La sfârşitul campusului s-a putut observa pe feţele elevilor că am fost cu toţii mulţumiţi şi că ne-au plăcut aceste zile petrecute împreună, regretând că ele s-au sfârşit atât de repede şi că trebuia să ne luăm la  revedere. Dacă am fi avut puterea de a opri timpul în loc pentru ca acest campus să ţină o viaţa întreagă, cu siguranţă am fi făcut-o fără ezitare.

O mulţumire specială adresăm absolvenţilor clasei a XII-a, care ne-au însoţit şi cărora le urăm mult succes în noul lor drum.

Lucaci Georgiana

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *