Cupa profilului la fotbal: octombrie 2013

02Prima ediţie a Cupei Profilului Teologic la fotbal s-a desfăşurat în zilele de 9 şi 10 octombrie 2013. Evenimentul s-a derulat pe terenul de sport al Căminului Xaverianum. Cele patru echipe, respectiv clasele a XII-E, a XI- F, a X- E, a IX- E, s-au întrecut de la egal la egal în toate cele 6 meciuri disputate (patru în prima zi și două în cea de a doua zi a competiției).

A fost o întrecere care a cultivat spiritul de echipă șifair play-ul.

În final, această primă ediție a fost câștigată de elevii clasei a XI-a F, care au obținut trei victorii. Clasamentul pozițiilor următoare a fost acesta: locul II – clasa a XII-a E, locul III – clasa a X-a D, locul IV – clasa a IX-a E. Golgheter al competiţiei a fost Cătălin Mogda, de la clasa a XI-a F, care a marcat 16 goluri.

Pentru a-și susține echipa favorită, colegii de clasă ai jucătorilor s-au transformat în suporteri înfocați, venind în număr mare la meci, cântând cu voie bună şi încurajându-şi astfel colegii. A fost o atmosferă deosebită.

Pentru o bună desfăşurare a evenimentului mai mulţi elevi s-au implicat în mod activ: unii au contabilizat în permanenţă rezultatul şi marcatorii, alţii au cronometrat partidele, alţii erau gata să intervină în cazul unor mici accidentări, iar alţii au asigurat asistenţa muzicală pe parcursul partidelor.

Tuturor felicitări pentru implicare şi buna organizare a întrecerii! Premierea câştigătorilor va avea loc în cadrul spectacolului „Festivalul toamnei” ce va avea loc în luna noiembrie la Căminul Xaverianum.

Paul Cucuteanu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *