Patru premii I la Olimpiada Națională de Religie Catolică – 2012

locul i_teologice_scoala normalaCei patru reprezentanți ai profilului de teologie romano-catolică (câte unul pentru fiecare nivel de clase de liceu), din cadrul Școlii Normale ”Vasile Lupu” din Iași, au obținut cu toții locul I la faza națională a Olimpiadei de Religie Catolică. Aceasta s-a desfășurat la Cluj în perioada 2-4 aprilie și a adunat elevi de confesiune catolică, de rit latin și de rit bizantin, din toată țara. Concursul s-a desfășurat pe două secțiuni: licee teoretice și licee teologice. Dintr-un total de 32 de premii, 19 au ajuns în Dieceza de Iași.

La secțiunea licee teologice, toate cele patru premii întâi au fost câștigate de reprezentanții liceului nostru, acest fapt dovedind seriozitatea și buna lor pregătire. Iată numele câștigătorilor:

Emanuel Petrișor, cls. a IX-a (9,60) – îndrumător: pr. Petru Tamaș

Claudia-Eleonora Pal, cls. a X-a (10.00) – îndrumător: pr. Felix Roca

Silviu Dumea, cls. a XI-a (9.20) – îndrumător: pr. Petre Chelaru

Anton Petrișor, cls. a XII-a (9,70) – îndrumător: pr. Petre Chelaru

Din județul Iași au mai participat încă patru elevi de la disciplinele teoretice. Trei dintre ei provin de la Liceul teoretic „Bogdan Vodă” din Hălăuceşti – coordonaţi de prof. Lidia Petrescu, precum şi Andreea Ilieş de la Colegiul Economic Administrativ, clasa a X-a – coordonator pr. Petru Tamaş.

Felicitări tuturor!

„Se cuvine a-i mulţumi lui Dumnezeu precum și celor care s-au ocupat de olimpiadă. A fost ceva minunat. E un impuls pentru ceea ce mă aşteaptă. Vă mulţumesc tuturor pentru ceea ce aţi făcut pentru mine”. (Anton Petrișor)

„Îi mulţumesc lui Dumnezeu pentru această şansă. Această participare m-a făcut să fiu mai puternică.” (Andreea Ilieș)

Alte detalii de la acest eveniment puteți citi pe site-ul Episcopiei de Iași, dând click aici.

Pr. Petru Tamaș

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *