CreațiePerformanțe

Gânduri de olimpic

Consider că a fi olimpic înseamnă a excela într-un anumit domeniu de cunoaștere și de a depune toate eforturile necesare pentru ca pasiunea să-ți fie răsplătită în concordanță cu munca depusă.

De-a lungul anilor în care am participat la olimpiade am realizat că pentru a putea reuși să excelezi este nevoie în primul rând de pasiune și de multă muncă. Trebuie să-ți placă cu adevărat ceea ce faci și să dai tot ce ai mai bun din tine. Totodată trebuie să ai o continuă dorință de cunoaștere, de autodepășire și să nu renunți indiferent de cât de greu îți e. Nu trebuie pierdută din vedere nici contribuția valoroasă a profesorului îndrumător care ,,călăuzește” pașii elevului pe care îl consiliază.

În fiecare an în care participam la olimpiadă îmi propuneam să fac mai mult decât în anul precedent și eforturile depuse îmi erau răsplătite întotdeuna, rezultatul final dându-mi o reală satisfacție și o stimă de sine deosebită.

Excelența la olimpiadă sau la un concurs extrașcolar presupune multă muncă și multe sacrificii însă satisfacția rezultatului final este incomparabilă.

Luiza Vîrgă, clasa a XII-a D

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *